Nutriční hodnoty (Fenykl s pečenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 358 kJ / 563 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,13 g |
Tuky | 44,28 g |
– nasycené | 15,07 g |
– nenasycené | 23,47 g |
–– mononenasycené | 20,28 g |
–– polynenasycené | 3,19 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 12,28 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 553 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 20,81 g |
– cukry | 11,51 g |
––– laktóza | 1,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 menší bulvy fenyklu | Fenykl hlíza | |
3 lžíce 3 lžíce naložených pečených rajčat | ||
1 plechovka 1 plechovka sekaných rajčat (400 g) | Rajče červené sterilované | |
2 lžičky 2 lžičky sušeného oregana | Oregano sušené | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
3 lžíce 3 lžíce strouhaného Parmezánu | Parmezán | 45 g |