Nutriční hodnoty (Beránek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 150 kJ / 4 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,25 g |
Tuky | 158,24 g |
– nasycené | 39,76 g |
– nenasycené | 106,10 g |
–– mononenasycené | 70,78 g |
–– polynenasycené | 35,33 g |
––– omega 3 | 1,71 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 750 mg |
Sůl | 2,35 g |
Sacharidy | 581,70 g |
– cukry | 347,80 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
300 g 300 g cukru | Cukr bílý | 300 g |
150 g 150 g Hery | Margarín | 150 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 balíček 1 balíček kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
50 g 50 g mandlí | Mandle neloupané | 50 g |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
strouhanka na vysypání formy | Strouhanka pšeničná |