Nutriční hodnoty (Vepřový perkelt s Hlívou ústřičnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 929 kJ / 2 134 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 109,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,80 g |
Tuky | 148,53 g |
– nasycené | 68,03 g |
– nenasycené | 74,75 g |
–– mononenasycené | 61,37 g |
–– polynenasycené | 13,38 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 38,12 g |
Cholesterol | 311 mg |
Sodík | 2,59 g |
Sůl | 6,32 g |
Sacharidy | 58,44 g |
– cukry | 28,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
400 g 400 g hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 400 g |
100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
3 PL 3 PL sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 PL 2 PL sladké papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
špetka špetka pálivé papriky | Paprika pálivá | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
2 kostky 2 kostky zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 20 g |
škrobová moučka | Bramborový škrob |