Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječno - bramborová polévka s koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 310 kJ /
791 kcal
Bílkoviny48,67 g
– z toho živočišné bílkoviny41,39 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,28 g
Tuky38,34 g
– nasycené12,08 g
– nenasycené16,96 g
–– mononenasycené11,93 g
–– polynenasycené5,03 g
––– omega 30,49 g
Vláknina9,20 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 432 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy59,43 g
– cukry7,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
4 4 vejce natvrdo Vejce slepičí 280 g
1 1 menší pikantnější klobása Klobása
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
kousek kousek másla ( cca 1,5cm ) Máslo kravské
2 PL 2 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
cca 1 l cca 1 l vývaru nebo o trochu víc Vývar masový 1000 ml
čerstvý kopr Kopr nať čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.