Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omáčka z vařených vajec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 247 kJ /
776 kcal
Bílkoviny57,68 g
– z toho živočišné bílkoviny56,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,05 g
Tuky49,64 g
– nasycené13,53 g
– nenasycené23,69 g
–– mononenasycené17,64 g
–– polynenasycené6,05 g
––– omega 30,64 g
Vláknina1,11 g
Cholesterol 1,34 g
Sodík 806 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy24,07 g
– cukry13,95 g
––– laktóza10,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 ml 300 ml domácího kefíru (nebo zakysané smetany) Kefír 300 ml
5 5 natvrdo vařených vajec Vejce slepičí 350 g
1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 15 g
1 lžíce 1 lžíce křenu s brusinkami Brusinky zavařené 15 g
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
1/2 l 1/2 l vývaru Vývar masový 500 ml
tuk Margarín
pažitka Pažitka čerstvá
petrželová nať Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.