Nutriční hodnoty (Omáčka z vařených vajec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 247 kJ / 776 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
Tuky | 49,64 g |
– nasycené | 13,53 g |
– nenasycené | 23,69 g |
–– mononenasycené | 17,64 g |
–– polynenasycené | 6,05 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 1,11 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 806 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 24,07 g |
– cukry | 13,95 g |
––– laktóza | 10,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 ml 300 ml domácího kefíru (nebo zakysané smetany) | Kefír | 300 ml |
5 5 natvrdo vařených vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce křenu s brusinkami | Brusinky zavařené | 15 g |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
1/2 l 1/2 l vývaru | Vývar masový | 500 ml |
tuk | Margarín | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |