Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa Galinka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 284 kJ / 1 024 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 146,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,32 g |
Tuky | 34,17 g |
– nasycené | 19,86 g |
– nenasycené | 11,83 g |
–– mononenasycené | 9,83 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 1,40 g |
Vláknina | 11,60 g |
Cholesterol | 420 mg |
Sodík | 450 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 22,77 g |
– cukry | 16,62 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kuřecích prsou | Kuře prso | 600 g |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
140 g 140 g žampionů (1 konzerva) | Žampion čerstvý | 140 g |
0,2 dl 0,2 dl vývaru | Vývar hovězí | 20.000000298023224 ml |
250 g 250 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |