Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový pohár s marcipánovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie8 353 kJ /
1 996 kcal
Bílkoviny31,50 g
– z toho živočišné bílkoviny17,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,60 g
Tuky104,65 g
– nasycené55,36 g
– nenasycené45,91 g
–– mononenasycené31,92 g
–– polynenasycené13,99 g
––– omega 30,87 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 271 mg
Sodík 243 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy222,65 g
– cukry212,65 g
––– laktóza24,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g jahod Jahody čerstvé 800 g
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
40 g 40 g moučkového cukru Cukr bílý 40 g
2 plátky 2 plátky želatiny Želatina vepřová
350 ml 350 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 350 ml
100 g 100 g marcipánu Marcipán 100 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1 1 vanilkový lusk Vanilkové lusky
2 plátky 2 plátky želatiny Želatina vepřová
250 ml 250 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
jahody Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.