Nutriční hodnoty (Jahodový pohár s marcipánovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 8 353 kJ / 1 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,60 g |
Tuky | 104,65 g |
– nasycené | 55,36 g |
– nenasycené | 45,91 g |
–– mononenasycené | 31,92 g |
–– polynenasycené | 13,99 g |
––– omega 3 | 0,87 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 243 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 222,65 g |
– cukry | 212,65 g |
––– laktóza | 24,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g jahod | Jahody čerstvé | 800 g |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
40 g 40 g moučkového cukru | Cukr bílý | 40 g |
2 plátky 2 plátky želatiny | Želatina vepřová | |
350 ml 350 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
100 g 100 g marcipánu | Marcipán | 100 g |
50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
2 plátky 2 plátky želatiny | Želatina vepřová | |
250 ml 250 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
jahody | Jahody čerstvé |