Nutriční hodnoty (Krůtí guláš s drůbežími játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 5 565 kJ / 1 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 157,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,49 g |
Tuky | 64,92 g |
– nasycené | 20,55 g |
– nenasycené | 39,61 g |
–– mononenasycené | 19,30 g |
–– polynenasycené | 20,31 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 10,30 g |
Cholesterol | 1,68 g |
Sodík | 689 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 22,81 g |
– cukry | 15,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g krůtího stehna | Krůta stehno s kůží | 500 g |
300 g 300 g krůtích jater (nebo kuřecích) | Játra krůtí | 300 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké červené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 špetka 1 špetka pálivé papriky | Paprika pálivá | |
gulášové koření | Koření Argentina | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
česnek | Česnek čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1 krajíc 1 krajíc staršího chleba (nebo 2 lžíce hladké mouky) | Chléb pšeničný kváskový | |
vývar z morkových kostí (nebo voda) | Kost hovězí |