Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí guláš s drůbežími játry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 565 kJ /
1 330 kcal
Bílkoviny160,89 g
– z toho živočišné bílkoviny157,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,49 g
Tuky64,92 g
– nasycené20,55 g
– nenasycené39,61 g
–– mononenasycené19,30 g
–– polynenasycené20,31 g
––– omega 30,58 g
Vláknina10,30 g
Cholesterol 1,68 g
Sodík 689 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy22,81 g
– cukry15,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g krůtího stehna Krůta stehno s kůží 500 g
300 g 300 g krůtích jater (nebo kuřecích) Játra krůtí 300 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce sladké červené papriky Paprika červená sušená 10 g
1 špetka 1 špetka pálivé papriky Paprika pálivá
gulášové koření Koření Argentina
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
česnek Česnek čerstvý
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 krajíc 1 krajíc staršího chleba (nebo 2 lžíce hladké mouky) Chléb pšeničný kváskový
vývar z morkových kostí (nebo voda) Kost hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.