Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar s krupicovými noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie6 520 kJ /
1 558 kcal
Bílkoviny95,21 g
– z toho živočišné bílkoviny80,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,89 g
Tuky85,81 g
– nasycené27,90 g
– nenasycené51,10 g
–– mononenasycené38,24 g
–– polynenasycené12,87 g
––– omega 31,59 g
Vláknina17,65 g
Cholesterol 560 mg
Sodík 619 mg
Sůl1,43 g
Sacharidy94,47 g
– cukry11,40 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích krků Kuře krky 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček celých pepřů Pepř černý
sůl Sůl mořská
kmín dle chuti Kmín
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
špetka špetka soli Sůl mořská
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
1 1 větší vejce Vejce slepičí 70 g
100 g 100 g pšeničné krupice Krupice pšeničná hrubá 100 g
1 1 malý svazek pažitky na ozdobu Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.