Nutriční hodnoty (Pošírovaná hruška v bílém víně s čajem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 963 kJ / 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 0,65 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,39 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,33 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 230,33 g |
– cukry | 223,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
bílé víno (aby byly hrušky potopené) | Víno bílé suché | |
8 sáčků 8 sáčků černého čaje | Čaj černý | |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
3 3 badyány | Badyán | |
1 1 celá kůra skořice | Skořice ceylonská |