Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohankové risotto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 254 kJ /
1 017 kcal
Bílkoviny33,42 g
– z toho živočišné bílkoviny2,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,25 g
Tuky7,63 g
– nasycené2,52 g
– nenasycené5,12 g
–– mononenasycené2,22 g
–– polynenasycené2,90 g
––– omega 30,26 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy188,58 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek pohanky nebo krup Pohanka loupaná 250 g
1 1 a 1/4 hrnku vývaru Vývar masový
1 hrst 1 hrst nastrouhaného sýru Gran Moravia Sýr kravský tvrdý 30%
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl (podle chuti) Sůl mořská
cibulka Cibulka jarní čerstvá
česnek Česnek čerstvý
řapíkatý celer Celer řapíkatý
brokolice Brokolice čerstvá
růžičková kapusta Kapusta růžičková čerstvá
špenát Špenát čerstvý
mrkev Mrkev čerstvá
zelené fazolky Fazolky čerstvé
květák Květák čerstvý
houby Hřib čerstvý
čerstvá paprika Paprika červená čerstvá
slanina Špek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.