Nutriční hodnoty (Pohankové risotto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 254 kJ / 1 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,25 g |
Tuky | 7,63 g |
– nasycené | 2,52 g |
– nenasycené | 5,12 g |
–– mononenasycené | 2,22 g |
–– polynenasycené | 2,90 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 188,58 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek pohanky nebo krup | Pohanka loupaná | 250 g |
1 1 a 1/4 hrnku vývaru | Vývar masový | |
1 hrst 1 hrst nastrouhaného sýru Gran Moravia | Sýr kravský tvrdý 30% | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
česnek | Česnek čerstvý | |
řapíkatý celer | Celer řapíkatý | |
brokolice | Brokolice čerstvá | |
růžičková kapusta | Kapusta růžičková čerstvá | |
špenát | Špenát čerstvý | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
zelené fazolky | Fazolky čerstvé | |
květák | Květák čerstvý | |
houby | Hřib čerstvý | |
čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | |
slanina | Špek |