Nutriční hodnoty (Bramborový salát s čínským zelím a domácí majonézou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 588 kJ / 2 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,73 g |
Tuky | 185,31 g |
– nasycené | 25,76 g |
– nenasycené | 146,73 g |
–– mononenasycené | 47,84 g |
–– polynenasycené | 98,89 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 17,45 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 773 mg |
Sůl | 1,69 g |
Sacharidy | 100,95 g |
– cukry | 13,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 500 g |
3 3 vejce uvařené natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 malé pekingské zelí | Zelí pekingské čerstvé | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
majonéza (nebo napůl s jogurtem) | Majonéza | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
150 ml 150 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 150 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky octu | Ocet lihový | 2.5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |