Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s čínským zelím a domácí majonézou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 588 kJ /
2 292 kcal
Bílkoviny47,45 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,73 g
Tuky185,31 g
– nasycené25,76 g
– nenasycené146,73 g
–– mononenasycené47,84 g
–– polynenasycené98,89 g
––– omega 30,51 g
Vláknina17,45 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 773 mg
Sůl1,69 g
Sacharidy100,95 g
– cukry13,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg brambor uvařených ve slupce Brambor zimní 500 g
3 3 vejce uvařené natvrdo Vejce slepičí 210 g
1 1 malé pekingské zelí Zelí pekingské čerstvé
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
majonéza (nebo napůl s jogurtem) Majonéza
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
150 ml 150 ml slunečnicového oleje Olej slunečnicový 150 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička francouzské hořčice Hořčice dijonská 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru Cukr bílý 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky octu Ocet lihový 2.5 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.