Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Náplně do buchet)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie50 162 kJ /
11 989 kcal
Bílkoviny156,94 g
– z toho živočišné bílkoviny90,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny66,79 g
Tuky733,30 g
– nasycené371,02 g
– nenasycené321,11 g
–– mononenasycené222,13 g
–– polynenasycené98,98 g
––– omega 39,95 g
Vláknina66,20 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 1,15 g
Sůl2,33 g
Sacharidy1 152,09 g
– cukry1 043,21 g
––– laktóza51,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g změklého másla Máslo kravské 500 g
500 g 500 g cukru moučka Cukr bílý 500 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
2 2 bílky Vaječný bílek 66 g
300 g 300 g tvarohu Tvaroh polotučný 300 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka citronové kůry Citronová kúra čerstvá
1 1 hořká mandle strouhaná (nebo kapka mandlového aroma) Mandle hořké
mléko nebo strouhanka Mléko kravské polotučné 1,5%
rozinky (dle chuti) Rozinky
100 g 100 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 100 g
1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
3 lžíce 3 lžíce sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 75 ml
0,5 lžičky 0,5 lžičky semínek z vanilkového lusku Vanilkové lusky
1 špetka 1 špetka citronové kůry Citronová kúra čerstvá
1 1 utlučený hřebíček Hřebíček
strouhanka Strouhanka pšeničná
120 g 120 g povidel Povidla 120 g
1 špetka 1 špetka mleté skořice Skořice ceylonská mletá
0,5 lžíce 0,5 lžíce rumu Rum 8.5 ml
trocha trocha vlažné vody Voda
300 g 300 g jablek Jablko čerstvé 300 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
1 špetka 1 špetka mleté skořice Skořice ceylonská mletá
1 špetka 1 špetka citronové kůry Citronová kúra čerstvá
1 1 polovina citronu (šťáva) Citrón čerstvý 90 g
1 špetka 1 špetka badyánu Badyán
30 g 30 g strouhaného perníku Perník strouhaný 30 g
120 g 120 g mletého máku Mák modrý mletý 120 g
350 ml 350 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 350 ml
40 g 40 g cukru Cukr bílý 40 g
5 g 5 g másla Máslo kravské 5 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky perníkového koření Perníkové koření 2.5 g
1 špetka 1 špetka mleté skořice Skořice ceylonská mletá
1 špetka 1 špetka citronové kůry Citronová kúra čerstvá
1 kapka 1 kapka mandlového aroma Aroma mandlové
30 g 30 g medu (rybízového džemu) Med nepasterovaný 30 g
20 g 20 g strouhané čokolády Čokoláda mléčná 30% 20 g
100 g 100 g čokolády na vaření. Čokoláda mléčná 30% 100 g
1 hrst 1 hrst piškotů Piškoty
3 lžičky 3 lžičky mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 15 ml
2 lžičky 2 lžičky rybízového džemu Džem z červeného rybízu
2 lžičky 2 lžičky medu Med nepasterovaný 36 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
1 lžíce 1 lžíce cukru moučka Cukr bílý 25 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
100 g 100 g čokolády na vaření (nebo ledových kaštanů) Čokoláda hořká 40% 100 g
1 1 polévková lžíce kakaa Kakao prášek
80 ml 80 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 80 ml
60 g 60 g změklého másla Máslo kravské 60 g
40 g 40 g cukru moučky - může být i víc, podle chuti Cukr bílý 40 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
50 g 50 g mletých lískových oříšků Lískový ořech mletý 50 g
40 g 40 g strouhanky Strouhanka pšeničná 40 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.