Nutriční hodnoty (Dort housenka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 595 kJ / 4 922 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 86,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 81,24 g |
– nasycené | 20,06 g |
– nenasycené | 37,56 g |
–– mononenasycené | 28,92 g |
–– polynenasycené | 8,64 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 2,60 g |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 3,70 g |
Sacharidy | 915,02 g |
– cukry | 608,02 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 vajec | Vejce slepičí | 700 g |
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
400 g 400 g cukru krupice | Cukr bílý | 400 g |
10 Pl 10 Pl teplé vody | Voda | 180 ml |
2 Čl 2 Čl prášku do pečiva | Kypřící prášek | 20 g |
2 2 šlehačky | Šlehačka 35% | |
2 2 polotučné tvarohy | Tvaroh polotučný | |
želatinový ztužovač | Ztužovač želatinový | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
potahová hmota | Fondán | |
potravinářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
rum | Rum | |
marmeláda | Marmeláda jahodová | |
ovoce | Jahody čerstvé | |
2 2 másla | Máslo kravské | 2 g |
200 g 200 g cukru na potření dorty pod hmotu | Cukr bílý | 200 g |