Nutriční hodnoty (Slepice na špeku (slanině))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 298 kJ / 1 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 84,00 g |
– nasycené | 35,50 g |
– nenasycené | 48,00 g |
–– mononenasycené | 36,00 g |
–– polynenasycené | 12,00 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 215 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 0,05 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vykoštěné slepice (u nás jen stehna) | Slepice | 600 g |
50 g 50 g špeku (slaniny) s kůží | Špek | 50 g |
lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
střední cibule | Cibule čerstvá | |
(vývar ze slepičích kostí podle potřeby) | Kost hovězí | |
asi lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |