Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepice na špeku (slanině))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 298 kJ /
1 027 kcal
Bílkoviny67,75 g
– z toho živočišné bílkoviny67,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky84,00 g
– nasycené35,50 g
– nenasycené48,00 g
–– mononenasycené36,00 g
–– polynenasycené12,00 g
––– omega 30,77 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 215 mg
Sodík 1,16 g
Sůl2,90 g
Sacharidy0,05 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vykoštěné slepice (u nás jen stehna) Slepice 600 g
50 g 50 g špeku (slaniny) s kůží Špek 50 g
lžíce lžíce sádla Sádlo vepřové
střední cibule Cibule čerstvá
(vývar ze slepičích kostí podle potřeby) Kost hovězí
asi lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.