Nutriční hodnoty (Rybí filé v citrusové marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 534 kJ / 1 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,20 g |
Tuky | 29,76 g |
– nasycené | 4,12 g |
– nenasycené | 21,01 g |
–– mononenasycené | 16,55 g |
–– polynenasycené | 4,45 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 39,99 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 3,53 g |
Sůl | 8,64 g |
Sacharidy | 100,53 g |
– cukry | 21,29 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g rybího filé (zde Nowaco 100% maso, bez přidané vody a chemických přísad, zamraženo na moři) | Treska filet | 400 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžička 1 lžička sušeného oregana | Oregano sušené | 5 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžička 1 lžička citronového pepře | Pepř černý | 5 g |
8 8 tenkých plátků citronu na zapečení | Citrón čerstvý | 720 g |