Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané brambory s Hermelínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 308 kJ /
1 986 kcal
Bílkoviny97,53 g
– z toho živočišné bílkoviny72,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,96 g
Tuky73,70 g
– nasycené45,70 g
– nenasycené24,72 g
–– mononenasycené17,85 g
–– polynenasycené6,87 g
––– omega 30,54 g
Vláknina32,10 g
Cholesterol 238 mg
Sodík 3,48 g
Sůl8,65 g
Sacharidy219,42 g
– cukry39,72 g
––– laktóza19,82 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
2 2 Hermelíny (nebo Camembert) Hermelín 200 g
muškátový oříšek nebo květ Muškátový oříšek
mletý pepř Pepř černý mletý
3,5 dcl 3,5 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 350 ml
mletý kmín Kmín mletý
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
100 g 100 g uzeniny (nejlépe domácí uzené slaniny) Párek vepřový 100 g
2 lžíce 2 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 30 g
sůl Sůl mořská
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.