Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Selská vepřová pečeně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 613 kJ /
625 kcal
Bílkoviny100,97 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,47 g
Tuky21,10 g
– nasycené5,20 g
– nenasycené10,55 g
–– mononenasycené9,15 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,10 g
Vláknina3,43 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 255 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy7,35 g
– cukry0,49 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece (kýty) Vepřová plec 500 g
velká cibule Cibule čerstvá
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
lžíce lžíce sádla Sádlo vepřové
asi lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
vývar z vepřových kostí Kost vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.