Nutriční hodnoty (Selská vepřová pečeně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 613 kJ / 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 21,10 g |
– nasycené | 5,20 g |
– nenasycené | 10,55 g |
–– mononenasycené | 9,15 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 3,43 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 255 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 7,35 g |
– cukry | 0,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece (kýty) | Vepřová plec | 500 g |
velká cibule | Cibule čerstvá | |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
asi lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
vývar z vepřových kostí | Kost vepřová |