Nutriční hodnoty (Skořicové parádění)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 583 kJ / 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,04 g |
Tuky | 0,16 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,09 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,31 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 30,97 g |
– cukry | 30,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
hladké mouky tolik, co váží bílek! | Mouka pšeničná hladká | |
30 g 30 g moučkového cukru | Cukr bílý | 30 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 1.25 g |