Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová krkovička zapečená s brambory, rajčaty a olivami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie397 kJ /
95 kcal
Bílkoviny2,90 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,90 g
Tuky0,46 g
– nasycené0,12 g
– nenasycené0,22 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,15 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,70 g
– cukry10,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
brambory Brambor zimní
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 balení 1 balení olivy (já koupila balené) Olivy čerstvé zralé
1 1 velká cibule (kdo má rád cibuli, může i více) Cibule čerstvá 70 g
drcený kmín Kmín mletý
vepřová krkovička (cca 4 plátky) Vepřová krkovice
olej Olej řepkový
grilovací koření Grilovací koření
česnek 2 stroužky 2 stroužky Česnek čerstvý 14 g
trochu trochu tvrdého sýru Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.