Nutriční hodnoty (Pečený domácí pudink s jablečným želé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 029 kJ / 1 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,46 g |
Tuky | 62,79 g |
– nasycené | 27,26 g |
– nenasycené | 24,54 g |
–– mononenasycené | 19,76 g |
–– polynenasycené | 4,78 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 259 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 239,71 g |
– cukry | 227,52 g |
––– laktóza | 17,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
200 ml 200 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 200 ml |
5 5 žloutků | Vaječný žloutek | 115 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
2 2 oloupaná navinulá jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
plátková želatina (na každých 100 ml tekutiny 1,5 plátku) | Želatina vepřová |