Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený domácí pudink s jablečným želé)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 029 kJ /
1 680 kcal
Bílkoviny33,06 g
– z toho živočišné bílkoviny30,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,46 g
Tuky62,79 g
– nasycené27,26 g
– nenasycené24,54 g
–– mononenasycené19,76 g
–– polynenasycené4,78 g
––– omega 30,53 g
Vláknina11,94 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 259 mg
Sůl0,57 g
Sacharidy239,71 g
– cukry227,52 g
––– laktóza17,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
200 ml 200 ml plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 200 ml
5 5 žloutků Vaječný žloutek 115 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
2 2 oloupaná navinulá jablka Jablko čerstvé 300 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
plátková želatina (na každých 100 ml tekutiny 1,5 plátku) Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.