Nutriční hodnoty (Koláč s pudingem a zakysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 438 kJ / 3 212 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,91 g |
Tuky | 59,42 g |
– nasycené | 20,18 g |
– nenasycené | 26,74 g |
–– mononenasycené | 19,50 g |
–– polynenasycené | 7,24 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 18,90 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 707 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 561,50 g |
– cukry | 338,00 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
250 g 250 g krystalového cukru | Cukr bílý | 250 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
trošku trošku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
kypřící prášek (vše smíchat) | Kypřící prášek | |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 šlehačka na šlehání | Šlehačka 35% | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
skořice | Skořice ceylonská |