Nutriční hodnoty (Jahodové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 122 kJ / 4 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,32 g |
Tuky | 160,73 g |
– nasycené | 16,79 g |
– nenasycené | 128,41 g |
–– mononenasycené | 90,53 g |
–– polynenasycené | 37,88 g |
––– omega 3 | 10,41 g |
Vláknina | 22,05 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 935 mg |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 634,15 g |
– cukry | 287,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku vody | Voda | 125 ml |
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
1 1 Smetafix (ztužovač šlehačky) | Ztužovač šlehačky | |
cukr | Cukr bílý | |
tuk a mouka na přípravu plechu | Mouka pšeničná hladká |