Nutriční hodnoty (Jablečný puding)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 839 kJ / 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 6,58 g |
– nasycené | 3,68 g |
– nenasycené | 2,24 g |
–– mononenasycené | 1,28 g |
–– polynenasycené | 0,96 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 141 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 74,70 g |
– cukry | 70,70 g |
––– laktóza | 14,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 dcl 3 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
1 dcl 1 dcl vody | Voda | 100 ml |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
tabulka tabulka čokolády | Čokoláda mléčná 30% | |
smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
vanilkový pudingový prášek | Puding v prášku | |
skořice | Skořice ceylonská | |
citronová štáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový |