Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný puding)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 839 kJ /
440 kcal
Bílkoviny12,60 g
– z toho živočišné bílkoviny10,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,40 g
Tuky6,58 g
– nasycené3,68 g
– nenasycené2,24 g
–– mononenasycené1,28 g
–– polynenasycené0,96 g
––– omega 30,19 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 141 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy74,70 g
– cukry70,70 g
––– laktóza14,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 dcl 3 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1 dcl 1 dcl vody Voda 100 ml
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
cukr dle chuti Cukr bílý
tabulka tabulka čokolády Čokoláda mléčná 30%
smetana Smetana kravská sladká 12%
vanilkový pudingový prášek Puding v prášku
skořice Skořice ceylonská
citronová štáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.