Nutriční hodnoty (Fusilli s hlívou a uzeným bokem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 224 kJ / 2 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,85 g |
Tuky | 90,98 g |
– nasycené | 43,27 g |
– nenasycené | 37,46 g |
–– mononenasycené | 32,09 g |
–– polynenasycené | 5,37 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 21,40 g |
Cholesterol | 211 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 269,38 g |
– cukry | 9,28 g |
––– laktóza | 0,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200-250 g 200-250 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 225 g |
100-150 g 100-150 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 125 g |
300-400 g 300-400 g těstoviny Fusilli | Těstoviny pšeničné | 350 g |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
strouhaný sýr Parmezán (Gran Moravia nebo Ementál) | Sýr kravský tvrdý 30% |