Nutriční hodnoty (Krůtí v pikantní omáčce s kapary a hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 399 kJ / 1 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,06 g |
Tuky | 103,11 g |
– nasycené | 63,04 g |
– nenasycené | 36,32 g |
–– mononenasycené | 31,37 g |
–– polynenasycené | 4,94 g |
––– omega 3 | 1,97 g |
Vláknina | 7,13 g |
Cholesterol | 552 mg |
Sodík | 923 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 22,37 g |
– cukry | 13,97 g |
––– laktóza | 6,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g krůtího masa nebo krůtích jater pokrájených na nudličky ( viz poznámka) | Krůta prsa bez kůže | 500 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
3 lžičky 3 lžičky kaparů | Kapary | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 15 g |
1 1 středně velká cibule nakrájená na drobno | Cibule čerstvá | 70 g |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl podle chuti | Sůl mořská | |
asi 4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
3 lžíce 3 lžíce petrželové nati | Petržel nať čerstvá | 45 g |