Nutriční hodnoty (Mrkvová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 28 545 kJ / 6 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 113,75 g |
Tuky | 245,43 g |
– nasycené | 23,51 g |
– nenasycené | 194,30 g |
–– mononenasycené | 95,05 g |
–– polynenasycené | 99,25 g |
––– omega 3 | 20,46 g |
Vláknina | 51,75 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 5,03 g |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 987,73 g |
– cukry | 444,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 hrnky 3 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 750 g |
1 lžíce 1 lžíce sody | Jedlá soda | 15 g |
3 hrnky 3 hrnky jemně strouhané mrkve | Mrkev čerstvá | 750 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku sekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 125 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1,5 hrnku 1,5 hrnku cukru | Cukr bílý | 375 g |
citronová poleva | Poleva bílková | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |