Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí špíz)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 834 kJ /
2 350 kcal
Bílkoviny95,36 g
– z toho živočišné bílkoviny90,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,36 g
Tuky205,94 g
– nasycené14,57 g
– nenasycené182,33 g
–– mononenasycené128,00 g
–– polynenasycené54,33 g
––– omega 316,96 g
Vláknina6,36 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 440 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy25,83 g
– cukry19,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g okouna nilského Mořský okoun 500 g
koření na ryby Grilovací koření
sůl Sůl mořská
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
1 lžíce 1 lžíce protlaku Protlak rajčatový 15 g
2 dl 2 dl oleje Olej řepkový 200 ml
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky česnekové pasty Česnek čerstvý 2.5 g
brambory Brambor zimní
bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
petrželka Petržel nať čerstvá
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
štáva z citronu Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.