Nutriční hodnoty (Květákový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 898 kJ / 1 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,76 g |
Tuky | 44,07 g |
– nasycené | 12,57 g |
– nenasycené | 22,17 g |
–– mononenasycené | 13,83 g |
–– polynenasycené | 8,34 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 6,69 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 5,84 g |
Sacharidy | 102,85 g |
– cukry | 2,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
100 g 100 g sušené šunky | Pršut | 100 g |
hrst hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
hrst hrst strouhaného parmazánu | Parmezán | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 125 g |