Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra na cibulce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie467 kJ /
112 kcal
Bílkoviny5,15 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,15 g
Tuky0,51 g
– nasycené0,14 g
– nenasycené0,14 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,07 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,67 g
Sůl6,30 g
Sacharidy19,35 g
– cukry10,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřová játra dle množství strávníků Játra vepřová
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
2-3 2-3 cibule Cibule čerstvá 175 g
pepř Pepř černý
3 lžíce 3 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 45 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.