Nutriční hodnoty (Zdravá koprovka s květákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 243 kJ / 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,60 g |
Tuky | 44,10 g |
– nasycené | 27,89 g |
– nenasycené | 15,07 g |
–– mononenasycené | 13,68 g |
–– polynenasycené | 1,39 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 6,80 g |
Cholesterol | 158 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 16,85 g |
– cukry | 14,35 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 g 40 g čerstvého kopru (nebo více či méně dle chuti) | Kopr nať čerstvý | 40 g |
250 g 250 g květáku | Květák čerstvý | 250 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
cca 200 ml 200 ml kefíru | Kefír | 200 ml |
vývar (nebo voda) dle potřeby | Vývar hovězí | |
ocet | Ocet lihový | |
cukr dle chuti | Cukr bílý |