Nutriční hodnoty (Mrkvový koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 28 313 kJ / 6 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 99,94 g |
Tuky | 322,43 g |
– nasycené | 29,21 g |
– nenasycené | 253,90 g |
–– mononenasycené | 101,02 g |
–– polynenasycené | 152,89 g |
––– omega 3 | 29,66 g |
Vláknina | 42,30 g |
Cholesterol | 778 mg |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 819,15 g |
– cukry | 435,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 2 mrkve (1 hrnek) | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 jablka (1 hrnek) | Jablko čerstvé | 300 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku cukru | Cukr bílý | 375 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1/2 1/2 kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
1 hrst 1 hrst brusinek | Brusinky zavařené | |
kakao | Kakao prášek | |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |