Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mrkvový koláč s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie28 313 kJ /
6 767 kcal
Bílkoviny125,98 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny99,94 g
Tuky322,43 g
– nasycené29,21 g
– nenasycené253,90 g
–– mononenasycené101,02 g
–– polynenasycené152,89 g
––– omega 329,66 g
Vláknina42,30 g
Cholesterol 778 mg
Sodík 405 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy819,15 g
– cukry435,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 2 mrkve (1 hrnek) Mrkev čerstvá 100 g
2 2 jablka (1 hrnek) Jablko čerstvé 300 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku cukru Cukr bílý 375 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1/2 1/2 kypřicího prášku Kypřící prášek
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 hrnek 1 hrnek ořechů Vlašské ořechy 250 g
1 hrst 1 hrst brusinek Brusinky zavařené
kakao Kakao prášek
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
cukr (dle chuti) Cukr bílý
tuk na vymazání plechu Margarín
mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.