Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z předvařené červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie119 kJ /
29 kcal
Bílkoviny0,92 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,92 g
Tuky0,13 g
– nasycené0,03 g
– nenasycené0,08 g
–– mononenasycené0,01 g
–– polynenasycené0,07 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,43 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy5,10 g
– cukry2,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-3 2-3 předvařené červené řepy vcelku Červená řepa čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
cibule Cibule čerstvá
olivový olej Olej olivový
kuřecí vývar Vývar kuřecí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
tymián Tymián sušený
balsamikový ocet Ocet balsamikový bílý
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1 stroužek 1 stroužek česneku (kdo nechce, nemusí) Česnek čerstvý 7 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.