Nutriční hodnoty (Polévka z předvařené červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 119 kJ / 29 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,92 g |
Tuky | 0,13 g |
– nasycené | 0,03 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,07 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,43 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 5,10 g |
– cukry | 2,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2-3 2-3 předvařené červené řepy vcelku | Červená řepa čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
cibule | Cibule čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený | |
balsamikový ocet | Ocet balsamikový bílý | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 stroužek 1 stroužek česneku (kdo nechce, nemusí) | Česnek čerstvý | 7 g |