Nutriční hodnoty (Zeleninová čočka s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 053 kJ / 1 686 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 100,05 g |
Tuky | 40,34 g |
– nasycené | 5,85 g |
– nenasycené | 33,31 g |
–– mononenasycené | 19,85 g |
–– polynenasycené | 13,46 g |
––– omega 3 | 2,44 g |
Vláknina | 84,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 184,85 g |
– cukry | 11,51 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g čočky | Čočka hnědá neloupaná | 400 g |
4 4 klobásy | Klobása | |
velká mrkev | Mrkev čerstvá | |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
plechovka plechovka drcených rajčat | Pyré z červených rajčat | |
5-6 dl 5-6 dl hovězího vývaru | Vývar hovězí | 550 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý |