Nutriční hodnoty (Filé v bylinkové strouhance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 637 kJ / 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 9,06 g |
– nasycené | 2,82 g |
– nenasycené | 3,94 g |
–– mononenasycené | 3,20 g |
–– polynenasycené | 0,74 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 139 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 5,60 g |
– cukry | 4,90 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce filé z tresky | Treska filet | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
tymián | Tymián sušený | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
olej na smažení | Olej řepkový |