Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Filé v bylinkové strouhance)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie637 kJ /
152 kcal
Bílkoviny12,08 g
– z toho živočišné bílkoviny12,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky9,06 g
– nasycené2,82 g
– nenasycené3,94 g
–– mononenasycené3,20 g
–– polynenasycené0,74 g
––– omega 30,04 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 265 mg
Sodík 139 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy5,60 g
– cukry4,90 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce filé z tresky Treska filet
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 dcl 1 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
strouhanka Strouhanka pšeničná
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
šalvěj Šalvěj čerstvá
tymián Tymián sušený
rozmarýn Rozmarýn sušený
petrželová nať Petržel nať čerstvá
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.