Nutriční hodnoty (Jogurtová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 262 kJ / 3 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,00 g |
Tuky | 54,18 g |
– nasycené | 13,05 g |
– nenasycené | 26,08 g |
–– mononenasycené | 17,86 g |
–– polynenasycené | 8,22 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 1,56 g |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 626,21 g |
– cukry | 350,01 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 řecké jogurty | Jogurt řecký 5% | |
1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |
330 g 330 g krupicového cukru | Cukr bílý | 330 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
citronová kůra strouhaná | Citronová kúra čerstvá |