Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohový koláč s jablky II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 426 kJ /
3 926 kcal
Bílkoviny88,92 g
– z toho živočišné bílkoviny23,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,95 g
Tuky167,48 g
– nasycené19,65 g
– nenasycené132,16 g
–– mononenasycené90,14 g
–– polynenasycené42,02 g
––– omega 311,16 g
Vláknina41,90 g
Cholesterol 905 mg
Sodík 226 mg
Sůl0,44 g
Sacharidy494,76 g
– cukry125,96 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
rozinky Rozinky
skořice Skořice ceylonská
cukr dle chuti Cukr bílý
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
kypřící prášek Kypřící prášek
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 kostka tvarohu Tvaroh polotučný
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
3 3 žloutky a 3 bílky oddělené Vaječný žloutek 69 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.