Nutriční hodnoty (Tvarohový koláč s jablky II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 426 kJ / 3 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,95 g |
Tuky | 167,48 g |
– nasycené | 19,65 g |
– nenasycené | 132,16 g |
–– mononenasycené | 90,14 g |
–– polynenasycené | 42,02 g |
––– omega 3 | 11,16 g |
Vláknina | 41,90 g |
Cholesterol | 905 mg |
Sodík | 226 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 494,76 g |
– cukry | 125,96 g |
––– laktóza | 6,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
rozinky | Rozinky | |
skořice | Skořice ceylonská | |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
kypřící prášek | Kypřící prášek | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 kostka tvarohu | Tvaroh polotučný | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
3 3 žloutky a 3 bílky oddělené | Vaječný žloutek | 69 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |