Nutriční hodnoty (Králík na šalvěji, víně a zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 376 kJ / 1 046 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 85,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,95 g |
Tuky | 19,30 g |
– nasycené | 8,90 g |
– nenasycené | 9,47 g |
–– mononenasycené | 5,28 g |
–– polynenasycené | 4,19 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 67,80 g |
Cholesterol | 234 mg |
Sodík | 1,57 g |
Sůl | 3,48 g |
Sacharidy | 51,33 g |
– cukry | 20,83 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vykostěného králičího masa | Králík stehna | 400 g |
150 ml 150 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
3 3 karotky | Mrkev čerstvá | |
3-4 3-4 šalotky | Šalotka čerstvá | |
3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
1 snítka 1 snítka šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá |