Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí pilaf)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie290 kJ /
69 kcal
Bílkoviny1,97 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,97 g
Tuky0,37 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,20 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,15 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,04 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 86 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy12,21 g
– cukry8,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 celé kuře Kuře
hrst hrst mraženého hrášku Hrášek zelený mražený
hrst hrst mražené kukuřice Kukuřice mražená
plechovka plechovka rajčat Rajče červené čerstvé
3 ks 3 ks šalotky Šalotka čerstvá
2 ks 2 ks mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 ks 1 ks cibule Cibule čerstvá 69 g
3 ks 3 ks bobkového listu Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
rýže Rýže bílá
lžíce lžíce másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.