Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Italská caponata)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 597 kJ /
621 kcal
Bílkoviny23,39 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,39 g
Tuky11,47 g
– nasycené1,51 g
– nenasycené8,36 g
–– mononenasycené3,42 g
–– polynenasycené4,95 g
––– omega 30,02 g
Vláknina56,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 941 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy79,48 g
– cukry54,01 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1-2 1-2 lilky Lilek čerstvý
1 1 velká červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 cibule nejlépe červená Cibule čerstvá 70 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá
2 lžíce 2 lžíce červeného vinného octa Ocet vinný červený 30 ml
pár kapek kapek balzamikového octa Ocet balsamikový bílý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 vrchovaté lžíce černých oliv Olivy čerstvé zralé
1 1 vrchovatá lžíce kaparů Kapary
2 lžíce 2 lžíce rozinek Rozinky 30 g
1 lžíce 1 lžíce piniových oříšků Piniové ořechy 15 g
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
1 hrst 1 hrst listové petrželky Petržel nať čerstvá
olivový olej Olej olivový
mořská sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička hnědého cukru (dle chuti) Cukr třtinový 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.