Nutriční hodnoty (Vločkový nákyp s květákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 997 kJ / 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,80 g |
Tuky | 17,76 g |
– nasycené | 3,62 g |
– nenasycené | 11,00 g |
–– mononenasycené | 6,40 g |
–– polynenasycené | 4,60 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 15,90 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 102,70 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 150 g |
1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |