Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra v leču)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 614 kJ /
1 103 kcal
Bílkoviny118,77 g
– z toho živočišné bílkoviny112,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,45 g
Tuky42,73 g
– nasycené9,26 g
– nenasycené19,64 g
–– mononenasycené14,53 g
–– polynenasycené5,11 g
––– omega 30,19 g
Vláknina13,02 g
Cholesterol 2,27 g
Sodík 817 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy56,05 g
– cukry30,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřových jater Játra vepřová 400 g
1-2 1-2 cibule Cibule čerstvá 105 g
2 2 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 300 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
rajský protlak Protlak rajčatový
3-5 3-5 vajec Vejce slepičí 280 g
mletý pepř Pepř černý mletý
špetka špetka chilli Chilli paprička sušená
sůl Sůl mořská
trocha trocha Worcesterové omáčky Worcestrová omáčka
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.