Nutriční hodnoty (Játra v leču)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 614 kJ / 1 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 112,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,45 g |
Tuky | 42,73 g |
– nasycené | 9,26 g |
– nenasycené | 19,64 g |
–– mononenasycené | 14,53 g |
–– polynenasycené | 5,11 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 13,02 g |
Cholesterol | 2,27 g |
Sodík | 817 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 56,05 g |
– cukry | 30,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřových jater | Játra vepřová | 400 g |
1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
rajský protlak | Protlak rajčatový | |
3-5 3-5 vajec | Vejce slepičí | 280 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
špetka špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
trocha trocha Worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | |
olej | Olej řepkový |