Nutriční hodnoty (Karamelizované kysané červené zelí s brusinkami.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 568 kJ / 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,10 g |
Tuky | 1,40 g |
– nasycené | 0,39 g |
– nenasycené | 0,78 g |
–– mononenasycené | 0,16 g |
–– polynenasycené | 0,62 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 73,90 g |
– cukry | 58,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg kyselého červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 500 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
lžíce lžíce medu | Med nepasterovaný | |
lžíce lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | |
1 1 menší brambor nastrouhaný na jemno | Brambor zimní | 50 g |
lžička lžička balsamicového octu | Ocet balsamikový bílý | |
2 lžíce 2 lžíce brusinkové marmelády | Marmeláda brusinková | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |