Nutriční hodnoty (Celerová remuláda bez mléka a vajec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 645 kJ / 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,94 g |
Tuky | 21,02 g |
– nasycené | 3,07 g |
– nenasycené | 16,69 g |
–– mononenasycené | 5,16 g |
–– polynenasycené | 11,53 g |
––– omega 3 | 1,12 g |
Vláknina | 26,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 26,66 g |
– cukry | 11,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední celer (bulva) | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
100 ml 100 ml rostlinné smetany (např. Alpro, Provamel) | Smetana sójová tekutá | 100 ml |
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
mladé celerové lístky | Celer řapíkatý |