Nutriční hodnoty (Švédská pytt i panna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 419 kJ / 1 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 149,19 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,96 g |
Tuky | 92,74 g |
– nasycené | 25,60 g |
– nenasycené | 51,43 g |
–– mononenasycené | 40,67 g |
–– polynenasycené | 10,76 g |
––– omega 3 | 2,13 g |
Vláknina | 16,10 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 2,24 g |
Sůl | 5,09 g |
Sacharidy | 70,84 g |
– cukry | 12,06 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400-500 g 400-500 g pečeného masa (vepřové, hovězí...) | Vepřová plec | 450 g |
200-250 g 200-250 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 225 g |
6-8 6-8 brambor | Brambor zimní | 350 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
bylinková kostka (např. Vitana Natur) | Bujón bylinkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
zelené bylinky | Petržel nať čerstvá |