Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová řezanka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 245 kJ /
298 kcal
Bílkoviny12,56 g
– z toho živočišné bílkoviny3,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,26 g
Tuky1,67 g
– nasycené0,50 g
– nenasycené0,88 g
–– mononenasycené0,24 g
–– polynenasycené0,64 g
––– omega 30,02 g
Vláknina17,16 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 1,23 g
Sůl3,23 g
Sacharidy54,22 g
– cukry15,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřového masa (krkovice, kotleta, kýta) Vepřová kýta
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíce 1 lžíce worcestrové omáčky Worcestrová omáčka 15 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky rybí omáčky Rybí omáčka 2.5 ml
1 lžička 1 lžička koření na čínu (nějaké výrazné) Koření pěti vůní 5 g
2 lžičky 2 lžičky rajčatového protlaku Protlak rajčatový 10 g
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
1/2 1/2 barevné papriky Paprika červená čerstvá 75 g
pár malých růžiček růžiček brokolice Brokolice čerstvá
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
5 5 žampionů Žampion čerstvý
3 3 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
horký vývar (nebo voda) Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.