Nutriční hodnoty (Vepřová řezanka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 245 kJ / 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,26 g |
Tuky | 1,67 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 0,88 g |
–– mononenasycené | 0,24 g |
–– polynenasycené | 0,64 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 17,16 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 3,23 g |
Sacharidy | 54,22 g |
– cukry | 15,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřového masa (krkovice, kotleta, kýta) | Vepřová kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce worcestrové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky rybí omáčky | Rybí omáčka | 2.5 ml |
1 lžička 1 lžička koření na čínu (nějaké výrazné) | Koření pěti vůní | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 10 g |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
1/2 1/2 barevné papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
pár malých růžiček růžiček brokolice | Brokolice čerstvá | |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
5 5 žampionů | Žampion čerstvý | |
3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
horký vývar (nebo voda) | Vývar masový |