Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlá buchta s mákem z remosky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie12 520 kJ /
2 992 kcal
Bílkoviny60,93 g
– z toho živočišné bílkoviny12,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,00 g
Tuky126,50 g
– nasycené12,21 g
– nenasycené99,71 g
–– mononenasycené51,69 g
–– polynenasycené48,02 g
––– omega 35,48 g
Vláknina29,63 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 224 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy387,75 g
– cukry179,75 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku mletého máku - i malinko více Mák modrý mletý 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku moučkového cukru Cukr bílý 125 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
0,75 balíčku 0,75 balíčku vanilkového cukru Cukr vanilkový 15 g
3 špetky 3 špetky mleté skořice (podle chuti) Skořice ceylonská mletá
trochu trochu citronové kůry z bio citronu Citronová kúra čerstvá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje Olej řepkový 62.5 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce rozinek Rozinky 37.5 g
moučkový cukr (nebo citronová poleva) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.