Nutriční hodnoty (Pečené vdolky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 770 kJ / 3 530 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,85 g |
Tuky | 20,93 g |
– nasycené | 6,63 g |
– nenasycené | 10,86 g |
–– mononenasycené | 4,98 g |
–– polynenasycené | 5,88 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 40,76 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 3,43 g |
Sůl | 8,46 g |
Sacharidy | 732,03 g |
– cukry | 352,59 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
200 g 200 g strouhaných brambor uvařených ve slupce (2 brambory) | Brambor zimní | 200 g |
200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
1 kostka 1 kostka droždí | Droždí pekařské lisované | 42 g |
1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 KL 1 KL soli | Sůl mořská | 8 g |
1/2 1/2 Hery nebo 1 dl oleje | Margarín | |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
asi 300 g 300 g povidel | Povidla | 300 g |
mletý mák | Mák modrý mletý | |
cukr na posyp | Cukr bílý |