Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené vdolky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 770 kJ /
3 530 kcal
Bílkoviny83,03 g
– z toho živočišné bílkoviny17,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,85 g
Tuky20,93 g
– nasycené6,63 g
– nenasycené10,86 g
–– mononenasycené4,98 g
–– polynenasycené5,88 g
––– omega 30,32 g
Vláknina40,76 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 3,43 g
Sůl8,46 g
Sacharidy732,03 g
– cukry352,59 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
200 g 200 g strouhaných brambor uvařených ve slupce (2 brambory) Brambor zimní 200 g
200 g 200 g cukru moučka Cukr bílý 200 g
1 kostka 1 kostka droždí Droždí pekařské lisované 42 g
1 1 celé vejce Vejce slepičí 70 g
1 KL 1 KL soli Sůl mořská 8 g
1/2 1/2 Hery nebo 1 dl oleje Margarín
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
asi 300 g 300 g povidel Povidla 300 g
mletý mák Mák modrý mletý
cukr na posyp Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.