Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky s rebarborou a balkánskym sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 579 kJ / 3 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 196,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,13 g |
Tuky | 244,12 g |
– nasycené | 102,31 g |
– nenasycené | 132,90 g |
–– mononenasycené | 107,50 g |
–– polynenasycené | 25,39 g |
––– omega 3 | 2,40 g |
Vláknina | 52,14 g |
Cholesterol | 645 mg |
Sodík | 4,90 g |
Sůl | 12,03 g |
Sacharidy | 80,36 g |
– cukry | 59,68 g |
––– laktóza | 1,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 - 500 g 400 - 500 g kuřecích prsou (nakrájené na plátky) | Kuře prso | 450 g |
400 - 500 g 400 - 500 g vykostěných kuřecích stehen (nakrájené na plátky) | Kuře stehno s kůží | 450 g |
80 - 100 g 80 - 100 g balkánského sýra nebo sýru Feta | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 90 g |
500 g 500 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 500 g |
3 3 velké žluté cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
3 - 4 3 - 4 papriky různých barev | Paprika červená čerstvá | 525 g |
300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
150 g 150 g oravské slaniny | Špek | 150 g |
chilli papričky dle chuti | Chilli paprička čerstvá | |
olej | Olej řepkový |