Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechový řez z jednoho vejce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie29 893 kJ /
7 145 kcal
Bílkoviny103,15 g
– z toho živočišné bílkoviny37,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,38 g
Tuky432,84 g
– nasycené111,33 g
– nenasycené286,49 g
–– mononenasycené136,42 g
–– polynenasycené150,07 g
––– omega 329,56 g
Vláknina23,46 g
Cholesterol 667 mg
Sodík 562 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy697,43 g
– cukry395,60 g
––– laktóza42,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 ks 1 ks vejce Vejce slepičí 63 g
1 hrnek 1 hrnek krystalového cukru Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 balíček 1 balíček prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 balíček 1 balíček vanilkový cukr Cukr vanilkový 20 g
2 balíček 2 balíček vanilkového pudingu Puding v prášku 96 g
600 ml 600 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 600 ml
5 lžic 5 lžic krystalového cukru Cukr bílý 75 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.