Nutriční hodnoty (Ořechový řez z jednoho vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 893 kJ / 7 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,38 g |
Tuky | 432,84 g |
– nasycené | 111,33 g |
– nenasycené | 286,49 g |
–– mononenasycené | 136,42 g |
–– polynenasycené | 150,07 g |
––– omega 3 | 29,56 g |
Vláknina | 23,46 g |
Cholesterol | 667 mg |
Sodík | 562 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 697,43 g |
– cukry | 395,60 g |
––– laktóza | 42,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 ks 1 ks vejce | Vejce slepičí | 63 g |
1 hrnek 1 hrnek krystalového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 balíček 1 balíček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 balíček 1 balíček vanilkový cukr | Cukr vanilkový | 20 g |
2 balíček 2 balíček vanilkového pudingu | Puding v prášku | 96 g |
600 ml 600 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 600 ml |
5 lžic 5 lžic krystalového cukru | Cukr bílý | 75 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |